Madoplevelser med socialt ansvar og gode råvarer
Spændende lokalt samarbejde mellem bo- og dag-tilbuddet Nr. Vesterskov ved Dybvad og det populære spisested Frk. Madsens Spisehus i Sæby har set dagens lys.
Nr. Vesterskov skal fremover levere økologisk kalvekød fra deres Herfordkvæg direkte fra markerne i Jyske Ås, hvor kvæget græsser i den mest fantastiske natur.
Nr. Vesterskov er et tilbudtil unge med særlige behov. rettet mod unge mennesker, der har behov for træning i at bo, arbejde, udvikle og uddanne sig under forhold, der er tilpasset deres særlige situation. Som en del af tilbuddet kan de unge, bl.a. arbejde med landbrug. Og når man kigger på dyrene og den entusiasme og stolthed de unge lægger i arbejdet, så er der ingen tvivl om, at dyrene får masser af omsorg og kærlighed.
Frk. Madsens fokus på lokale og gode råvarer passer perfekt sammen med Nr. Vesterskovs engagement i dyrevelfærd og økologisk drift.
Hos Frk. Madsen udforsker, leger og eksperimenteres der med maden og vi stræber altid efter en autentisk kulinarisk oplevelse. Vi bruger de mange forskellige udskæringer fra hele dyret. Vores passion er råvarer af god kvalitet og det må man sige er tilfældet her. Samtidig har det sociale aspekt også en stor betydning fortæller Dennis Bøgh.
Det er fedt når virksomhed som Frk. Madsen bidrager til et inkluderende arbejdsmarked, og som Dennis f.eks. tænker socialt ansvar ind i sin leverandørkæde. Og der er god fornuft i at have en social bæredygtig indkøbspolitik siger Karen Gadensgaard
Red.