Julehumør hos Hybengaarden

Der har længe været gang i juleforberedelserne hos Hybengaarden, især med produktionen af den kendte kirsebærsovs med rom – en tro følgesvend til ris á la manden.
Traditionen tro, holder Hybengaarden åbent de fire ”advents-weekender”. Men i år på en lidt anderledes måde: Hybengaardens jule-drive in i alle Advents-weekender. I alle fire advents-weekender kan du deltage i Hybengaardens Jule-drive in. På gårdspladsen bliver I mødt af en af Hybengaardens julenisser, der byder på juletapas bestående af ris á la mande med kirsebærsovs, en lun bolle og et udvalg af Hybengaardens marmelader. Hertil serveres æblegløgg og saftevand.
Mens I nyder smagsprøverne, kan I udfylde en bestillingsliste og køre frem til stalddøren, hvor flere flittige julenisser vil finde delikatesserne frem til Jer. Betalingen sker på sidste ”station”.
”Vi er alle udfordret i denne tid, fortæller Annette fra Hybengaarden, men vi håber, at vores juledrive-in vil bringe julestemningen frem hos store og små”.