Ilddåb og overvældende opbakning i Skæve Mejeri

Kenneth Christensen fik virkelig sin ilddåb som ny ejer af Skæve Mejeri og Ostebutik. Den 28. juli overtog han nøglerne efter Albert Pedersen, og allerede fredag den 1. august havde han og hans kone Louise inviteret til en lille, uformel åbningsreception i mejeriet og butikken.
Det blev alt andet end stille og roligt. Allerede på den første åbningsdag torsdag havde der været god søgning til butikken, men fredag tog det for alvor fart. Butikslokalet var proppet fra start til slut, og flere gange strakte køen sig langt ud foran butikken.
Rift om ny ost
Et nyt produkt: Skæve Osten havde premiere, og den blev taget imod med stor interesse. Der var rift om de første stykker, som blev solgt til en særlig åbningspris – og Kenneth fik hurtigt både sved på panden og travlt med ostekniven. Heldigvis havde han rigtig god assistance af sin kone Louise, og parret arbejdede på højtryk for at servicere de mange kunder.
Hygge i baglokalet
Inde i mejeriets baglokale kunne gæsterne nyde grillpølser, fadøl eller vand, mens snakken gik lystigt blandt de mange fremmødte, som talte alt fra familie, venner og samarbejdspartnere til Skæveborgere samt helt sikkert også både nye og faste kunder. De var alle kommet for at byde velkommen til den nye ejer, men også for at sige farvel og tak til den tidligere ejer Albert Pedersen og hans søn Jan Pedersen.
Kenneth selv blev kun set i korte glimt, når han lige sneg sig ud for at stille en af de mange gaver fra gæsterne i baglokalet, inden han hurtigt var tilbage bag disken. I kulissen sørgede den nærmeste familie for, at der var styr på både grill og fadølsanlæg – og de havde bestemt også nok at se til.
Totalt overvældet
Den nyslåede ostehandler skal nok lige bruge weekenden til at få overblik efter de hektiske og velbesøgte åbningsdage. – Vi er fuldstændig overvældede og helt blæst bagover af den fantastiske modtagelse og opbakning, vi har fået de første to dage, lød det i forbifarten fra Kenneth og Louise, som allerede var tilbage i butikken igen lørdag formiddag – klar til endnu en dag med ost, kunder og store smil.
ÅB

